Doe mee!

Welkom bij de KDE Gemeenschap. Door u aan te sluiten bij ons team maakt u deel uit van een internationaal streven van duizenden mensen om  een overweldigende Vrije Software computerervaring mogelijk te maken. U zult nieuwe vrienden ontmoeten, nieuwe vaardigheden leren en het verschil maken voor miljoenen gebruikers terwijl u samenwerkt met mensen over de hele wereld. Er zijn veel verschillende manieren om hiervan deel uit te maken. Lees verder en kies een onderwerp dat uw interesse heeft of die u uitdagend lijkt.

Mogelijke taken binnen KDE Nederland zijn:

  • Vertalen
  • Berichten plaatsen op de website
  • Promoten van KDE

Als u interesse heeft in één van deze functies dan kunt u contact opnemen met de daarvoor verantwoordelijke coördinator. Zie voor contactgegevens onze pagina met medewerkers.

Daarnaast zijn er binnen de internationale KDE gemeenschap nog vele taken waaronder testen, fouten rapporteren en het verwerken van inkomende foutrapportages; schijven van code, ontwikkelen van artwork, documentatie en vertaling; ondersteunen en onderhouden van de infrastructuur; of onze boodschap verspreiden en helpen met promotie en marketing zowel online als op beurzen en conferenties.