Internationale sites

Deze pagina geeft toegang tot een aantal KDE-websites in verschillende talen, landen of regionale gebieden. Het idee is nuttige informatie te verzamelen over het gebruik van KDE voor specifieke gemeenschappen, de status van vertalingen, voorgestelde instellingen voor die gebruikers, en soortgelijke zaken.

Deze websites zijn ook niet per se betrokken bij de vertaling van KDE of de inspanningen om KDE lokaal beschikbaar te maken. Zie de website  l10n.kde.org voor meer informatie over dit onderwerp.

Indien u wenst bij te dragen aan pagina's afgestemd op uw taal, land of regio, kunt u contact opnemen  met de webmaster van KDE.org, webmaster. Als u wenst bij te dragen aan KDE.nl, neem dan contact op met de webmaster van KDE Nederland, [email protected]

.

 

Opmerking:
Ons beleid ten aanzien van de hierboven vermelde sites is eenvoudig: als iemand de moeite neemt om een KDE-website te maken, dan zullen we die opnemen in deze lijst. Verder zullen we de keuze van de maker ten aanzien van de te geven naam voor hun geografische gebied respecteren (bv. de Taiwan-site "Taiwan"  noemen in plaats van "China").