KDE Nederland zoekt nieuwe teamleden!

KDE Nederland is hard op zoek naar nieuwe teamleden! We bieden flexibele werktijden, uitstekende voldoening en natuurlijk een geweldig team!

Door je aan te sluiten bij ons team maakt je deel uit van een internationaal streven van duizenden mensen om een computerervaring met Vrije Software mogelijk te maken. Je zult nieuwe vrienden ontmoeten, nieuwe vaardigheden leren en het verschil maken voor miljoenen gebruikers terwijl je samenwerkt met mensen over de hele wereld. Er zijn veel verschillende manieren om hiervan deel uit te maken. Lees verder en kies een onderwerp dat jouw interesse heeft of die je uitdagend lijkt.

Mogelijke taken binnen KDE Nederland zijn:
 

  • Vertalen van documentatie
  • Vertalen van berichten voor de website
  • Verzorgen van multimedia voor op de website
  • Promoten van KDE
  • Hulp bieden op het forum


Als je interesse hebt in één van deze functies dan kun je contact opnemen met de daarvoor verantwoordelijke coördinator of een berichtje achterlaten in het forumtopic. Zie voor contactgegevens onze pagina met medewerkers. In verband met de flexibele werktijden kan een reactie even op zich laten wachten; het is per slot van rekening vakantietijd.

Daarnaast zijn er binnen de internationale KDE gemeenschap nog vele taken waaronder testen, fouten rapporteren en het verwerken van inkomende foutrapportages; schrijven van code, ontwikkelen van artwork, documentatie en vertaling; ondersteunen en onderhouden van de infrastructuur; of onze boodschap verspreiden en helpen met promotie en marketing zowel online als op beurzen en conferenties. Ook hier kan je, indien je interesse hebt, een mailtje over sturen naar een medewerker van KDE Nederland.