Plasma Desktop

Plasma Desktop at a glance
Plasma Desktop in een oogopslag

Als u op zoek bent naar een vertrouwde werkomgeving, dan heeft Plasma Desktop alle hulpmiddelen die nodig zijn voor een moderne desktop computerervaring, zodat u direct productiever kunt zijn.

Prachtige uitstraling

Plasma Desktop heeft een erg mooi bureaublad, met alle voordelen van de moderne computertechnologie. Door het gebruik van visuele effecten en schaalbare graphics is de bureaubladervaring niet alleen gelikt, maar ook aangenaam voor het oog. Het uiterlijk van Plasma Desktop is niet alleen mooi, maar wordt ook gebruikt om uw computeractiviteiten te ondersteunen en te verbeteren, zonder u af te leiden.

Visual effects
Visuele effecten

Eigenaars van oudere hardware hoeven zich geen zorgen te maken, want de effecten worden aangepast aan wat uw PC aankan. Dit verzekert u van een prachtige desktop zonder dat uw PC te traag wordt.

Vorm de desktop zoals u dat wilt

Wilt u uw bureaublad aan kunnen passen aan uw wensen? Met Plasma Desktop kunt u dit met enkele klikken van de muis doen: u kunt een onbeperkt aantal widgets op uw desktop en op uw panelen instellen en toevoegen, afhankelijk van wat u wilt. En als u iets zoekt dat niet direct beschikbaar is, dan kunt u kiezen uit de duizenden beschikbare widgets online. Ook kan het uiterlijk van het bureaublad snel en gemakkelijk worden veranderd met behulp van visuele thema's, op de computer geïnstalleerd, of opgehaald vanaf het internet.

Installing new widgets from the<br />
																																																																																																			Internet
Het installeren van nieuwe widgets vanaf het internet

Wilt u uw werkomgeving nog verder organiseren, dan geeft Plasma Desktop u de mogelijkheid uw widgets te groeperen in afzonderlijke activiteiten, die u kunt aanpassen aan uw manier van werken. Of u nu uw werkomgeving wilt organiseren voor werk, studie of plezier, Plasma Desktop maakt het het u gemakkelijk.

Gemakkelijk inzetbaar

Plasma Desktop is ook geschikt voor het inzetten en het beheer van grote aantallen computers. Dankzij het KDE-rechtensysteem kunnen beheerders de gebruikers- en groeprsechten gemakkelijk instellen, wat het mogelijk maakt Plasma Desktop veilig en efficiënt in kantoor- en educatieve omgevingen, in kiosken en op openbare computers in te zetten. Indelingen van widgets, desktopuiterlijk, standaardinstellingen en zelfs het tonen van bedrijfsmerken kan worden ingesteld met behulp van eenvoudige scripts geschreven in Javascript.

Customizing the desktop using<br />
																																																																																																			scripting
Aanpassen van de desktop met behulp van een script