Plasma Netbook

The Plasma Netbook workspace at a<br />
																											glance
De Plasma Netbook-werkomgeving in een oogopslag

Als u een klein, draagbaar apparaat gebruikt zoals een netbook, dan is Plasma Netbook dé KDE Werkomgeving voor u. Die is speciaal ontworpen voor dit soort apparaten. De gebruikersinterface is speciaal afgestemd op de gebruikspatronen die bij deze apparaten worden verwacht, en kan u daarom helpen uw draagbare apparaten zo goed mogelijk te gebruiken.

Zoek en Start programma's gemakkelijk

Plasma Netbook's Zoek en Start interface, ofwel "ZES", geeft u eenvoudig toegang tot al uw toepassingen in een mooi en elegant scherm. U kunt bladeren door de toepassingencatalogus of een zoekterm invullen, zodat u snel alles op uw computer kunt vinden. U kunt uw favoriete toepassingen en bladwijzers toevoegen aan de snelkoppelingenbalk en al uw toepassingen zullen gemaximaliseerd starten, aangepast aan de kleine schermen van netbooks. ZES is niet beperkt tot toepassingen, ofwel: u kunt zoeken in uw e-mails, uw contacten, en zelfs populaire websites zoals Wikipedia.

Met ZES, is de toegang tot uw gegevens eenvoudig en intuïtief.

Rijke Internetervaring

Netbooks zijn heel geschikt om toegang tot web-applicaties te krijgen onderweg. Daarnaast biedt Plasma Netbook de hulpmiddelen voor een complete online ervaring. Snelle toegang tot populaire webdiensten zoals microblogging, sociale netwerken en meer zijn altijd binnen handbereik. Webapplicaties kunnen naast lokaal (op de computer) geïnstalleerde toepassingen worden toegevoegd aan de Zoek En Start interface . Wat u ook nodig heeft: met Plasma Netbook kunt u dit gemakkelijk en zonder vertraging krijgen.

Organiseer uw werkruimte

Met Plasma Netbook kunt u uw computer organiseren zoals u dat wilt. Plasma Netbook komt voor-geconfigureerd met een selectie van handige widgets, klaar om gebruikt te worden. Maar u bent niet beperkt tot de standaard: u kunt de werkruimte aan uw eigen behoeften en voorkeuren aanpassen door het toevoegen en aanpassen van widgetpagina's, door middel van klikken-en-slepen. Met duizenden widgets beschikbaar en geen limiet aan het aantal widgetpagina's, komt uw Plasma Netbook-werkomgeving tot leven met informatie, hulpmiddelen en  vermaak, die naadloos aansluiten bij uw wensen.

Widget pages
Widgetpagina's